Parlamentar de Gorj: Toţi mi-au cerut, în audienţe, să fie directori şi ingineri

Un deputat de Gorj se plânge că tinerii din PSD şi cei care vin în audienţă îi cer funcţii de conducere. Mihai Weber nu s-a sfiit să declare că mulţi gorjeni i-au bătut în uşă şi i-au cerut să-i pună directori chiar dacă nu îi recomanda nimic pentru o astfel de funcţie.

Parlamentarul şi-a început pledoaria prin a-i lăuda pe tinerii din PSD pe care şi-ar dori să-i vadă rămânând în ţară. „Eu am încercat în aceşti doi ani de când sunt preşedinte executiv la PSD să atrag tinerii şi să le transmit din experienţa mea. Am fost la câteva şedinţe ale lor, la tineret. Îmi doresc ca toţi aceşti tineri să rămână aici, în ţară. Nu ca până acum când fiecare şi-a găsit destinul în afara ţării”, a fost mesajul deputatului PSD.

Mai departe, Mihai Weber a dezvăluit care sunt cerinţele tinerilor social-democraţi. Şi nu doar ale lor. Şi alte persoane i-ar fi cerut aceleaşi lucruri. „Trebuie să le şi oferi ceva acestor tineri. Plecând de la elementarul loc de muncă, trebuie să aibă şi o viziune. Mulţi îşi doresc. Am constatat de-a lungul timpului, în audienţele pe care le am, că vin persoane care îşi doresc o poziţie de vârf. Nimeni  nu îţi cere un loc de muncă. Toţi vor funcţii. Toţi vor directori, ingineri şefi. Asta în condiţiile în care nimic nu îi recomandă pentru poziţia respectivă”, a mai spus Weber. (A.A.)

Vizualizări: 3,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: