Meci al Universității Craiova la Severin cu gol anulat și penalty ratat

Universitatea Craiova s-a impus, scor 1-0, contra celor de la CS Mioveni, în cadrul unui meci din etapa cu numărul 5 din Superliga României. Echipa lui Mirel Rădoi a deschis scorul în minutul 37 prin Andrei Ivan. Oltenii ar fi putut să-și dubleze avantajul în minutul 79 când golul marcat de Rivaldinho a fost anulat de către VAR. CS Mioveni a avut șansa de a egala în minutul 90+3, însă Liviu Antal a irosit lovitura de la 11 metri primită de către echipa sa.

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CS Mioveni, scor 1-0, disputat pe stadionul Municipal din Severin. A fost a doua victorie din tot atâtea meciuri pentru Rădoi pe banca oltenilor. În prelungiri, Liviu Antal, mijlocașul argeșenilor, a ratat de la punctul cu var.  

Chiar dacă s-a jucat la Turnu Severin și nu pe „Oblemenco”, meciul cu „lanterna” din Mioveni a venit pentru Craiova între două teste europene.

Jucătorii lui Rădoi s-au instalat din start în jumătatea argeșenilor iar  în minutul 37, Andrei Ivan a reușit o execuție pe cât de ciudată, pe atât de spectaculoasă. Ultimul sfert de oră a fost unul aflat sub influența VAR.

Reușita lui Rivaldinho din minutul 79 a fost anulată pentru ofsaid, după lungi consultări în camera VAR.

Arbitrajul video a intervenit și în ultimul minut al timpului regulamentar, când Raul Silva, fundașul central atât de lăudat de fani, a comis o greșeală flagrantă. A „degajat” în piciorul adversarului, chiar la limita suprafeței de pedeapsă.  Sistemul VAR a intervenit din nou, Rusandu a mers la margine, s-a uitat pe ecranul amplasat la marginea terenului, și a dictat lovitură de la 11 metri. Antal a trimis în bară, iar Rădoi a reușit a doua victorie din tot atâtea posibile pe banca Craiovei.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: