Meci caritabil între foste glorii de la Pandurii și Universitatea Craiova

Foști fotbaliști de la Pandurii Târgu Jiu și de la Universitatea Craiova vor juca fotbal pentru o faptă bună. Joi, 19 decembrie, cele două echipe se vor confrunta într-un meci organizat de Asociația „Glasul sufletului”, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru a fi cumpărat un hemomixer de care este mare nevoie la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu Old Boys și Univeristatea Craiova Old Boys va avea loc în sala de sport a Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, din Târgu Jiu, joi, de la ora 13.30.

Sunt așteptați să joace Dorian Gugu, Nelu și Doru Mihuț, Sergiu Găman, Jony Bonculescu, Silviu Lung, Sorin Cârțu, Nicolae Negrilă, Aurel Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Costică Donose, Aurel Țicleanu, Emil Săndoi și Mircea Irimescu.

De la un alt liceu din Gorj, au sărit, marți, tot în ajutorul Centrului de Transfuzii mai mulți liceeni care au mers să doneze sânge. Este vorba de câțiva elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”. Liceenii au vrut să facă o faptă bună pentru bolnavii care au nevoie de sânge mai ales că, în preajma sărbătorilor, numărul donatorilor scade considerabil.

Vizualizări: 2,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: