Meci caritabil la Sala Sporturilor pentru salvarea lui Florin Bejinaru

Antrenorul Florin Bejinaru, ultimul dintre cei care au pregătit echipa de tradiție Pandurii Târgu Jiu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Pentru a-l ajuta cu tratamentul și recuperarea după operația suferită pentru o tumoare cerebrală se va organiza un meci caritabil la Târgu Jiu.

Florin Bejinaru luptă pentru viața sa în aceste zile, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală și a fost operat de urgență într-un spital din București. Mai departe, antrenorul e nevoit să urmeze un tratament într-o clinică de specialitate din străinătate, iar banii de care are nevoie urgent, circa 30.000 de euro, este peste puterea materială a familiei sale. Acesta nu a mai lucrat din luna octombrie când Pandurii Târgu Jiu a intrat în faliment iar din ianuarie a fost angajat de ACS Viitorul Târgu Jiu, clubul patronat de apropiații omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, ca antrenor al echipei satelit.

Foști oameni de fotbal, alături de publicistul Dorin Brozbă, cel care a scris mai multe ediții din istoria clubului Pandurii, s-au mobilizat acum pentru a organiza un meci caritabil, cu scopul de a strânge fondurile necesare tratamentului lui Florin Bejinaru.  Este nevoie de 30.000 de euro pentru a face o serie de intervenții la o clinică din străinătate.

În acest scop va avea loc un meci demonstrativ între Pandurii Târgu Jiu – Old Boys și o selecționată similară a foștilor jucători ai naționalei României, acesta fiind programat pe data de 4 aprilie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu s-a alăturat  inițiativei grupării Pandurii Târgu Jiu - Old Boys de a veni în sprijinul unui fost mare fotbalist și antrenor târgujian și va pune Sala Sporturilor la dispoziție pentru organizarea acestui eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru a-l ajuta pe fostul sportiv să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă.

Primăria va mai face și alte demersuri cu același scop al strângerii de fonduri, la  concertele organizate de primărie cu ocazia Festivalului Etniilor. Cu această ocazie  va avea loc o nouă strângere de fonduri pentru Florin Bejinaru. Este vorba de un eveniment organizat în data de 6 aprilie, începând cu ora 19:00, în Piața Prefecturii, la care vor participa Taraful Constantin Lătărețu, Diana Matei și Taraful Cleante.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: