Medalii pentru atleții gorjeni la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

Finalul de săptămână a fost unul bun pentru atletismul gorjean, sportivii fiind implicați în mai multe competiții de la care s-au întors cu medalii. Este vorba de atleții legitimați la CS Pandurii Târgu Jiu, obișnuiți deja cu performanța, și atleți de la mai noua secție de atletism a CSM Târgu Jiu.

Capitala României a găzduit la finalul acestei săptămâni, prima reuniune atletică importantă din calendarul competițional intern, Campionatul Național de  Alergare pe Șosea 10 Km – Seniori, U23 și U20. Traseul de alergare de la București este certificat World Athletics. Atleta Andreea Chivoiu, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a terminat pe locul 3, pe echipe, la categoria tineret U23, la Campionatul Național de  Alergare pe Șosea 10 Km – Seniori, U23 și U20 de la București. Sportiva a făcut echipă cu atletele clubului CS Pandurii.

Andreea Chivoiu, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie și a luat bronzul în cursa de 10 Km, categoria tineret U23, pe echipe, alături de Mihaela Cepoi și Elena Bărăitaru, de la CS Pandurii, echipa terminând cursa pe locul 3.

Andreea Chivoiu și-a dorit să stabilească și un nou record personal în cursa de 10 Km. „Atleta noastră s-a descurcat foarte bine, deși vremea nu a fost tocmai una plăcută la București, și-a reușit un nou record personal în cursa de 10 Km. Andreea a alergat cei 10 Km în 37 de minute și 30 de secunde, fiind într-un vizibil progres”, a anunțat csmtargujiu.ro.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: