Prima lovitură pe piaţa transferurilor la Universitatea Craiova?

Un tricolor aflat sub comanda lui Edi Iordănescu e decis să schimbe echipa de club în această vară, după ce în iarna trecută s-au purtat negocieri intense cu Universitatea Craiova pentru transferul său. Acum, fotbalistul nu vrea să mai rateze şansa de a merge la o echipă superioară, din străinătate sau din Superligă.

Fundaşul stânga al lui Hermannstadt şi al naţionalei României, Raul Opruţ, simte că a venit momentul să facă următorul pas în carieră, la 25 de ani. Intrat în circuitul naţionalei mari cu Edi Iordănescu şi aflat în lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, apărătorul lateral a vorbit despre planurile de viitor.

După ce Universitatea Craiova a oferit 400.000 de euro pentru Raul Opruţ lui Hermannstadt, în iarnă, fundaşul stânga speră să nu mai rateze oportunitatea de a se transfera în următoarea perioadă de mercato, indiferent de numele echipei.  "Maldă (n.r. - Marius Măldărăşanu) m-a ajutat foarte mult şi pe această cale ţin să îi mulţumesc. O altă persoană care m-a ajutat cu sfaturi şi m-a susţinut când am avut o perioadă proastă a fost Dani, Dani Coman, cu care am o relaţie foarte bună şi sper să mă lase să plec la vară. Cu Răducioiu mă cunosc de foarte mult timp, de vreo şapte, opt ani şi în toţi aceşti ani am vorbit foarte mult cu el şi este o persoană de la care am ce învăţa şi care mereu mi-a dat sfaturi pozitive şi mi-a spus adevărul în faţă", a declarat Raul Opruţ pentru Orange Sport.

Echipa antrenată de Eugen Neagoe l-a dorit pe Raul Opruţ odată cu accidentarea lui Nicuşor Bancu, dar oferta de 400.000 de euro n-a fost acceptată de Hermannstadt . Acum, Opruţ a anunţat că îşi doreşte să se lupte pentru trofee şi a lăsat uşa deschisă Universităţii Craiova.

Vizualizări: 2,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: