Meci dificil pentru CSM Târgu Jiu cu Activ Ploiești

Echipa de handbal senioare a CSM Târg Jiu va juca sâmbătă, 29 februarie, pe teren propriu, cu ocupanta locului doi în serie, CS Activ Prahova Ploiești. Meciul contează pentru etapa a-15-a din Seria C, Divizia A şi va începe  la ora 13.00.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui sâmbătă meciul derby dintre  cupanta locului trei, CSM Târgu Jiu, și echipa de pe locul doi, CS Activ Prahova Ploiești. La fel ca şi liderul Dacia Mioveni, și echipa din Ploiești și-a anunțat ca obiectiv promovarea pe prima scenă a handbalului românesc. Antrenprul Liviu Andrieș a studiat adversarul și aşteaptă acum publicul  să vină în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a fi alături de echipă. „Este un meci foarte dificil, împotriva ocupantei locului doi, o echipă care și-a anunțat intenția de a promova. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, pe care-l abordăm la victorie. Așteptăm cu nerăbdare partida și pe susținătorii noștri să fie in număr cât mai mare alături de echipă. Sperăm să le oferim un spectacol agreabil, iar la final să ne bucurăm indiferent de scor,” a declarat Liviu Andrieș înainteaacestui meci.

Pentru acest meci Liviu Andrieș nu se poate baza pe una dintre cele mai bune jucătoare din lot, Ira Zinatullina. Handbalista trece prin momente dificile în acest moment, avand un deces în familie,şi a fost nevoită să plece de urgență în Ucraina.

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: