Meciul dintre ACS Viitorul şi Pandurii se dispută cu spectatori

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Pandurii Târgu Jiu, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, se va disputa totuşi cu spectatori. Chiar dacă s-a discutat despre posibilitatea ca acesta să se joace cu porţile închise, din cauza coronavirusului, clubul organizator a anunţat că va pune în vânzare bilete sâmbătă, între orele 10 şi 11.

Speriaţi în urma cazului de coronavirus apărut în judeţul Gorj, unde mai multe persoane au fost izolate la domiciliu după ce au intrat în contact cu un turist italian afectat de virus, oficialii FRF au luat în calcul şi disputarea acestui meci fără spectatori. Până la urmă s-a luat decizia să se pună în vânzare bilete, dar numai de la ora 10, cu o oră înaintea începerii jocului. 

Cele două combatante vin după rezultate diametral opuse obţinute în prima etapă din Liga 2 desfăşurată în 2020. Dacă ACS Viitorul s-a impus cu 2-0 la CS Mioveni şi a furnizat una dintre surprizele etapei, Pandurii a fost învinsă cu 4-1 de CSM Reşiţa, deşi a condus cu 1-0 până în minutul 60.

Deşi confruntarea de mâine implică anumite orgolii, cel puţin la nivelul celor două conduceri, antrenorul Călin Cojocaru, de la Pandurii, vede meciul ca pe unul normal. ”Nu consider această partidă un derby. Este un meci în care noi o să avem aceeaşi ardoare cum am avut-o cu Reşiţa, dar nu vreau să mai facem greşelile pe care le-am făcut. Avem un lot numeric foarte slab şi avem nevoie cât mai repede de jucători. Aştept lumea la stadion, cu toate că nu suntem gazde. Aş vrea să vină în număr cât mai mare, să ne susţină. Băieţii merită după prima prestaţie pe care au avut-o. Din nefericire pentru noi şi suporteri, nu am reuşit să luăm punct”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Acesta va putea miza şi pe cei doi jucători care au ieşit accidentaţi etapa trecută, în înfrângerea cu CSM Reşiţa. ”Tănăsoiu şi Peia, care a fost comoţionat după intrarea fundaşului central de la Reşiţa, şi-au revenit. Au făcut antrenamente normale, sunt apţi. Ne aşteaptă un meci dificil, la fel cum a fost şi meciul trecut. Fotbalul este făcut din momente şi, dacă nu le gestionezi pe toate cum trebuie, te pedepseşte. Eu zic că o să fie altceva sâmbătă şi o să creştem de la meci la meci”, a conchis Cojocaru.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate meciul direct, scor 0-0, desfăşurat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu.

Înaintea desfăşurării etapei a 23-a a Ligii 2, ACS Viitorul ocupă locul 11, cu 30 de puncte, în timp ce Pandurii se situează pe ultima poziţie în clasament, 19, cu 8 puncte.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: