Meciul ACS Viitorul Târgu Jiu – Rapid se joacă fără spectatori

Măsuri dure sunt  luate de autorităţi pentru evitarea răspândirii epidemiei de COVID-19 în România. Astfel, toate meciurile din România,  indiferent  de eşalon se vor juca fără spectatori. Primul meci programat pe stadionul din  Târgu Jiu ar fi cel dintre ACS  Viitorul Târgu Jiu şi Rapid.

Raed Arafat a declarat, duminică dimineaţă, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Ministerului de Interne că meciurile de fotbal din România vor putea avea loc, dar fără spectatori.  ”De astăzi (n.r. - duminică) intră în aplicare aceste reguli. Ştim şi ne cerem scuze că această măsura va produce nemulţumiri şi un disconfort pentru unele persoane sau unele entităţi, cluburi, etc, dar este o discuţie amplă care a avut loc, şedinţa de alaltăieri a durat aproape 6 ore în care s-au discutat aceste lucruri”, a afirmat, Raed Arafat, după ce cazurile cu epidemiei de COVID-19 s-au răspândit şi în România.

Decizia MAI afectează inclusiv meciurile din Liga 2, două fiind programate să se desfăşoare chiar astăzi,Rapid - CSM Reşiţa şi FK Csikszereda - Petrolul.

Arafat a mai spus că este pentru prima dată când astfel de măsuri se iau pe teritoriul României.

Vizualizări: 624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: