Meciul ambiţiilor locale pentru "panduri"

Suporterii fotbalului gorjean vor putea vedea sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul sintetic de la Târgu Jiu, un meci al ambiţiilor locale. Două echipe care se vor ambele din Târgu Jiu, una de tradiţie a oraşului, CS Pandurii Târgu Jiu, şi alta venită pe traseul Şirineasa din Vâlcea  – Energiticianul din Petroşani şi Luceafărul din Oradea, numită recent ACS Viitorul Pandurii, îşi vor disputa cele trei puncte puse în joc, şi chiar mai mult decât atât.

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte echipa revenită în Liga 2 după retrogradarea Energeticianului şi retragerea Luceafărului Oadea, ACS Viitorul Pandurii, formaţie cu care echipa cu o tradiţie de peste 50 de ani a oraşului Târgu Jiu îşi dispută acum nu numai prezenţa pe noul stadion, ci şi numele care a fost împrumutat de echipa care se pregăteşte la Oradea şi joacă la Severin.

„Sunt ambiţii locale la acest meci, eu am spus de fiecare dată când jucam împotriva echipei Energeticianul, cu care jucam anul trecut şi care este acum Luceafărul Oradea, care s-a transformat în altă echipă, la aceste meciuri mă interesează doar aspectul sportiv, respectiv punctele puse în joc. Cred că sunt orgolii între cele două conduceri ale echipelor, este clar că există pentru acest stadion şi citesc prin ziare că e bătaie mare pe stadion, cine să joace acolo. Dar după cum se vede de şase ani de zile, din 2013 nu mai joacă nici o echipă acolo. Noi am jucat pe la Motru sau pe la Severin, iar acum aşteptăm să vedem când se dă în folosinţă şi aşteptăm să jucăm pe noul stadion”, a spus antrenorul pandurilor înaintea acestui meci la care din nou are mari probleme de lot.

Pentru acest joc Bogoi se confruntă cu mai vechile accidentări, Ciobanu fiind unul dintre cei care vor lipsi mai mult de o lună, Pandurii putându-se baza din nou pe el abia peste două luni.

Gheorghe are ruptură de ligamente şi nu va mai evolua în acest tur pentru că se va opera la genunchi, la fel ca şi Măicăneanu care s-a operat de ruptură de ligamente, acestea fiind accidentările cele mai grave.

Va lipsi şi Tânăsoiu care este accidentat şi este indisponibil pentru meciul de sâmbătă, iar Şendroiu, care a lipsit în ultima lună, a intrat doar de două zile în programul echipei şi nu este refăcut complet. 

Meciul orgoliilor este programat sâmbătă de la ora 11:00, pe terenul sintetic, preţul unui bilet la acest joc fiind de 15 lei.

Vizualizări: 1,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: