Aparegio a tăiat conducta de alimentare cu apă de la Hotel Sport

Problemele dintre directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, şi Primăria Târgu Jiu păreau să se fi rezolvat după discuţiile mediate săptămâna trecută  de ministrul tineretului şi sportului Bogdan Matei. Joi însă, directorul Mihai Prunariu a semnalat faptul că Aparegio a tăiat conducta care alimenta Hotel Sport cu apă, deşi în interiorul acestuia nu este încă activitate.

 Ministrul Bogdan Matei a sosit la Târgu Jiu pentru a găsi o cale de împăcare între CS Panduri Târgu Jiu, clubul din subordinea MTS şi Primăria Târgu Jiu . După discuţiile de la primărie, directorul Mihai Prunariu s-a arătat optimist şi a susţinut că toate problemele s-au rezolvat, în timp ce primarul Marcel Romanescu a fost mai rezervat şi a lăsat să se înţeleagă că se pot găsi căi de rezolvare a problemelor. „Din adresele înaintate către primărie în acest moment reiese faptul că Primăria Târgu Jiu, cel puţin pe baza acelui document din 2001, nu poate asigura plata utilităţilor la CS Pandurii, şi aici mă refer în primul rând la apa folosită la hotelul de la stadion. Dar se pot găsi soluţii, în condiţiile în care există linişte şi discuţia nu este transferată în terenul politic. Soluţiile le putem găsi împreună, însă trebuie făcută distincţie între activitatea sportivă şi activitatea comercială desfăşurată de către clubul Pandurii. Pentru sportivi sunt de acord ca aceste cheltuieli să fie suportate de către autoritatea publică locală, dar pentru activităţile comerciale, acolo unde clubul încasează bani, pentru închirierea de camere la hotel sau pentru alte evenimente, clubul trebuie să suporte utilităţile, şi la hotel şi la cantină, atunci când sunt activităţi care nu au legătură cu sportul”.

Aparegio, societatea care furniza apa la Hotel Sport a găsit de cuviinţă joi, ca într-un moment de linişte, când scandalul fusese oarecum aplanat, să taie conducta care alimenta cu apă Hotelul Sport, aspect semnalat ironic de Mihai Prunariu: „S-au rezolvat problemele dintre club si primărie. Aparegio a tăiat conducta de alimentare cu apă a Hotelului Sport.  Cu ocazia asta, s-au rezolvat si problemele cu pierderile de apa din oraș. Multumesc, Aparegio, multumesc, Traian Patrascoiu. Probabil, ba nu, sigur, dacă nu mă împăcam cu Marcel Romanescu, nu se tăia apa”. Directorul CS Pandurii, club care teoretic funcţionează la Hotel Sport dar practic de peste cinci ani plăteşte chirie la diverse spaţii din Târgu Jiu, a precizat că Hotelul Sport este nefunctional iar respectiva conductă nu alimenta decât o camera din el, acolo unde receptionerele hotelului păzesc obiectivul până când acesta va deveni funcţional. Acesta nu a specificat însă dacă apa consumată era contorizată de Aparegio, chiar dacă consumul era probabil unul nesemnificativ.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: