Gilortul, la ora debutului în Liga 3

Campioana judeţului Gorj, Gilortul Târgu Cărbuneşti, va debuta sâmbătă după-amiază în noul sezon de Liga 3. Deşi gorjenii au mai evoluat pe a treia scenă fotbalistică, şi chiar mai sus, revenirea în Liga 3 va fi una dificilă pentru un lot în formare şi fără antrenor.

Gilortul va debuta în noul sezon al Ligii 3 în compania formației ACSO Filiași, echipă care a încheiat ediția precedentă de campionat pe locul 5 în seria a III-a.

Gruparea doljeană evoluează de mai mulţi ani pe cea de-a treia scenă fotbalistică a țării şi îl are ca președinte pe Florin Spînu, reprezentant în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal al cluburilor din Liga a III-a, fiind o persoană cu o vastă experiență în fotbal, iar ca antrenor principal pe fostul fotbalist al Universității Craiova, Gigi Ciurea. Recent echipa din Filiaşi a mai primit întăriri şi de la Pandurii, de unde a fost împrumutat Marius Almic. 

În ceea ce priveşte Gilortul, echipa gorjeană de Liga 3 este încă în perioada de formare a lotului şi în căutarea unui nou antrenor pentru că secundul Alexandru Avramescu nu are licenţa de antrenor necesară. Cu aproape 24 de ore înaintea startului de sezon, staff-ul Gilortului caută soluții pentru banca tehnică, dar și pentru completarea lotului de jucători.

Până în momentul de față, Gilortul are legitimați 18 jucători, 10 dintre aceștia fiind juniori, știut fiind faptul că la nivelul Ligii 3 echipele sunt obligate să utilizeze pe toată durata partidei cel puțin 2 jucători sub 20 de ani și unul unul sub 21 de ani.

Au mai rămas de perfectat transferurile a doi jucători aflați în pregătire cu echipa și oficialii clubului susţin că sunt în discuții avansate cu încă trei fotbaliști, doi dintre aceștia cu prezențe pe primele două scene fotbalistice ale țării. „Clubul nostru se află în discuții și cu un antrenor gorjean care ar urma să preia cârma formației noastre. Toate aceste mutări ar trebui să se materializeze săptămâna viitoare, perioada de transferări urmând a se încheia pe 2 septembrie dată după care echipele aflate în competițiile organizate de FRF nu mai pot legitima decât jucători liberi de contract”, au scris pe pagina oficială cei de la Gilortul.

Partida dintre Gilortul și ACSO Filiași este programată pentru sâmbătă, 24 august 2019, pe stadionul „Cristinel Răducan”, începând cu ora 18:00, și va fi arbitrată de Mădălin-Alexandru Dumitru (Pitești, AG), ajutat la cele două linii de Adrian Epure (Orlat, SB) și Adrian-Răzvan Drăgan (Sibiu, SB).

Lot Gilortul Cărbuneşti, sezon 2019 – 2020

Dumitru-Darius ALMĂJANU, Aurel AMZUCU, Nicolae-Alin ANCUȚA (U20), Alexandru AVRĂMESCU, Robert-Mădălin BUBUIOC (U21), Marius-Alexandru BUZURIN (U20), Monel-Tiberiu CÎRSTOIU, Ionuț-Cătălin COCIOABĂ, Constantin-Adrian CODIN, Bogdan-Daniel DOLCESCU, Denis-Dragoș DUMITRU (U20), Ilie-Vlad GÎLCEAVĂ (U20), Andrei MELIȚĂ, Florin-Bogdan OPRIȘA (U21), Constantin-Marius PAȘTIU (U20), Dan-Andrei PAȘTIU (U20), Gheorghe-Adrian POCIOVĂLIȘTEANU (U20) și Valeriu-Daniel SOREA (U21).

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: