Bogoi:  Încercăm să formăm din mers o nouă echipă

Pandurii pregăteşte meciul din etapa a patra a Ligii 2 fără a avea încă un lot stabil şi nici un prim unsprezece cristalizat. Antrenorul Adrian Bogoi nu ştia încă în cursul acestei săptămâni dacă îi vor fi legitimaţi toţi jucătorii pe care îi pregăteşte, având mare nevoie de aceştia, pentru că în continuare lotul e decimat de accidentări.

Dacă la reunirea de după vacanţa de vară Pandurii avea peste 20 de jucători în lot, şi opt juniori de unde antrenorul să aleagă pe cine se va baza, pe parcurs numărul celor care au venit la echipă aproape s-a dublat, dar clubul a avut probleme cu legitimarea unora dintre ei care au renunţat şi au plecat.

În aceste condiţii cu greu se poate vorbi de o omogenitate a lotului, pentru că au apărut deja o serie de accidentări grave în lot. În plus antrenorul trebuie să ridice şi moralul jucătorilor afectaţi după trei eşecuri consecutive. „Nu este uşor de refăcut moralul echipei după fiecare meci când pierzi, mai ales pentru o echipă ca a noastră foarte tânără, cu o medie de vârstă în jurul a 20 de ani. Au mai încercat şi alte echipe să joace în acest format ca noi, dar au retrogradat şi chiar au pierdut meciuri la scoruri ruşinoase. Dar încercăm să formăm din mers o nouă echipă, după numeroasele plecări din lot şi după mulţi jucători accidentaţi. Noi nu am putut stabiliza încă, după primele trei etape, nici lotul de jucători şi nici primul 11. Am făcut şi fac mereu modificări până vom ajunge într-o formă stabilă de echipă cu care să câştigăm şi puncte iar jocul să fie unul bun, dar probabil că va mai dura. În formatul actual de la noi, în 2-3 ani s-ar putea forma o echipă, dar noi vrem să ajungem la rezultate bune într-un timp cât mai scurt, a explicat Bogoi situaţia lotului său care mai primeşte întăriri săptămânal.

„Aşteptăm să mai fie legitimaţi doi jucători care se pregătesc cu noi, doi mijlocaşi pe care sper să îi legitimeze, pentru că avem nevoie de ei acolo la mijlocul terenului unde am stat destul de rău la acest început de campionat. Problema cea mai mare va fi să îi integrăm pe cei nou veniţi în jocul nostru şi să avem din nou omogenitate. Aşteptăm şi o creştere  individuală de la meci la meci şi a noilor veniţi şi a copiilor pe care i-am promovat de la centrul de copii şi juniori”.

Cei de la Pandurii i-au mai legitimat în ultimele zile pe mijlocaşul francez Ludovic Erhard, de 27 de ani, care a jucat în Anglia şi Scoţia în ultimi opt ani, acesta pregătindu-se deja sub comanda lui Bogoi de mai multe săptămâni, la fel ca şi juniorul Ioan David, şi acesta tot mijlocaş care se pregăteşte de mai mult timp cu prima echipă.

Săptămâna trecută au fost perfectate actele şi pentru chinezul Lu Yuefeng, de 23 de ani, care sezonul trecut a jucat la Dacia Brăila, unde a ajuns după un sezon la CFR Cluj.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: