Meciul Craiova - Botoșani ar putea fi amânat

Medicul echipei FC Botoșani, dr. Petre Rădăuceanu, și un fotbalist de la echipa a doua a FC Botoșani au fost depistați pozitiv la testul pentru Covid-19 efectuat înainte de deplasarea la Craiova. Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani este programat pentru vineri, la ora 20.00, fiind primul meci de Liga I de la reluarea campionatului.

“Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus pentru Monitorul medicul Petre Rădăuceanu.

Oficialii celor de la Botoșani speră ca meciul să se joace. “Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Deja Liga Profesionistă de Fotbal a suspendat meciurile celor de la Dinamo pentru că un magaziner a fost testat pozitiv.

actualizare: Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, de la 20.00, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1, a fost amânat! Lait-motivul a fost că medicul oaspeţilor a fost infectat cu Covid-19.

Echipa din Moldova a ajuns deja la Craiova, iar acum reprezentantii DSP vor face o ancheta epidemiologica, urmand a se stabili locul in care jucatorii vor fi carantinati. 

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: