Meciul Pandurii-Oţelul ar putea fi amânat

Meciul de la Urziceni ar putea fi ultimul din acest an pentru Pandurii. LPF va decide azi dacă ultima etapă se mai poate juca, cluburile din Liga I urmând să ia o decizie în acest sens. Dumitru Dragomir susţine amânarea acestei etape din cauza vremii de afară. Ultima etapă pentru Pandurii ar fi însemnat un meci cu echipa de pe locul 1, Oţelul.

În Moldova a nins deja, iar meteorologii prevăd că precipitaţiile mixte se vor anunţând cod galben pentru întreg estul României. "Mai multe cluburi au cerut ca etapa aceasta să nu se joace. Rapidiştii au cerut în mod special şi au dreptate, vremea e foarte rea. Vom discuta serios acest lucru luni", a spus Dumitru Dragomir. Petre Grigoraş şi-a exprimat deja înaintea meciului de azi nemulţumirea că cele două etape din retur se vor disputa în luna decembrie. „Eu am spus de la început că, atâta timp cât nu ai o competiţie naţională de tineret sau seniori de programat trebuie să se joace normal turul şi returul. Pentru că de asta sunt două perioade diferite. Se joacă două etape acum pentru că se caută motive că în februarie sau martie o să fie vremea mai proastă. Dar nimeni nu poate să ştie cum va fi atunci”, a spus Grigoraş care şi-a pregătit echipa în nămol în ultimele zile pentru că a plouat aproape continuu la Târgu Jiu: „Şi acum sunt terenurile proaste, iar la meci vor fi îngheţate sau sub nămol. Şi pe ce terenuri proaste ne antrenăm numai noi ştim, că de trei săptămâni numai în mocirlă ne pregătim. Aş prefera să se respecte o regulă deja stabilită şi să se încheie turul după 17 etape după care să intrăm în vacanţa de iarnă”.

În ceea ce priveşte jocul cu Unirea Urziceni, Grigoraş este convins că se va juca pe un teren îngheţat sau chiar sub zăpadă: „Condiţiile atmosferice de acolo nu sunt foarte bune, terenul este îngheţat, sunt convins că va fi foarte greu dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice fel de condiţii”.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: