Stângă: „Dacă plec eu se termină cu echipa asta!”

Problemele dintre antrenorul Vasile Stângă şi preşedintele Gore Popescu par să nu contenească. Certurile pornite de la lipsurile financiare pare să fi pus stăpânire şi pe echipă, care joacă tot mai slab, însă cu toate acestea reuşeşte să câştige. Într-o discuţie aprinsă cu Gore Popescu, Stângă a vorbit şi despre o eventuală plecare a sa de la echipă. Gore Popescu recunoaşte că sunt probleme cu banii, însă este o problemă generală, se scuză acesta.

În spatele locului pe care se află acum Energia Pandurii se află o campanie de achiziţii bine pusă la punct în vară şi o strategie bine gândită de a-l păstra la Târgu Jiu pe antrenorul echipei naţionale, Vasile Stângă. „Sunt multe incertitudini şi o bulversare totală la echipă dar deocamdată suntem în grafic”, a recunoscut Stângă care speră ca echipa să mai câştige trei meciuri pentru a fi în obiectiv: „Trebuie să câştigăm trei meciuri, cu Timişoara, la Satu Mare şi cu Bacău acasă să ne îndeplinim obiectul temporar”. Tehnicianul a recunoscut că  echipa joacă slab în acest moment deşi antrenamentele sunt bune şi crede că un psiholog ar rezolva unele probleme: „Jucăm prost. Ne antrenăm bine dar altfel se joacă. Când sunt la meci parcă le ia Dumnezeu minţile. Am cerut un psiholog, să vedem dacă o să ni-l dea pentru că pe mine mă depăşeşte situaţia”.

Rămâne pentru unii dintre jucători

Energia a pierdut doar un meci până acum în campionat şi este în grafic în ceea ce priveşte rezultatele, fiind chiar pe primul loc. Stângă nu le poate face prea multe reproşuri jucătorilor dar le face indirect conducătorilor care s-au legat de evoluţia slabă a lui Novanc. „Când o să pierdem acasă îl dăm afară şi pe Novanc, şi pe Stângă că asta vreţi să daţi afară”, i-a spus Stângă preşedintelui Gore Popescu după meciul din ultima etapă explicând că transferuri nu se mai pot face şi nu pot fi daţi afară jucătorii când doresc conducătorii: „Dar nu dăm afară deocamdată, pe cine să aducem- Poţi aduce alţi jucători buni din ţara asta- Nu vedeţi că ăştia suntem- Trebuie să-i repunem pe ăştia în formă, nu avem ce să facem. Credeţi că e o soluţie să plec eu- Vă garantez că dacă plec eu se termină cu echipa asta. Eu am adus nişte oameni aici şi pentru oamenii ăştia stau la echipă”. Tehnicianul nu spune însă totul când afirmă că stă pentru unii dintre jucători, fiind deja cunoscut faptul că mulţi dintre jucătorii de la Energia au venit la Târgu Jiu doar pentru că aici este antrenor Vasile Stângă.

„Ce pot să fac eu acum când toţi avem probleme cu banii- E o problemă generală asta. Nu ştiu dacă Novanc e blocat psihic că nu a luat banii de trei luni. Sunt jucători care nu au jucat nimic de când au venit”

Gore Popescu, preşedinte Energia Pandurii

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: