Mătăsari: Bază sportivă nouă pentru tinerii din satul Brădet

Tinerii din satele Brădet şi Brădeţel, ce aparţin comunei Mătăsari, se vor putea bucura de aici înainte de un nou loc de petrecere a timpului liber. Administraţia locală anunţă încheierea lucrărilor la terenul sintetic de fotbal realizat la şcoala primară din satul Brădet. Investiţia a fost realizată cu fonduri de la bugetul local.

Autorităţile locale din comuna Mătăsari au încercat să realizeze astfel de baze sportive în cât mai multe zone din localitate pentru tinerii din comună. Cea mai recentă lucrare de acest gen a fost finalizată în satul Bărdet, chiar la Şcoala Primară. Este vorba de un teren sintetic, împrejmuit corespunzător, unde tinerii vor putea juca fotbal, dar şi alte sporturi. Nu doar copiii din Brădet vor putea desfăşura activităţi sportive pe acest nou teren sintetic, ci şi cei din satul Brădeţel, spune primarul comunei Mătăsari, Gheorghe Gaşpar. “Am finalizat lucrările la terenul sintetic de la şcoala primară din Brădet, care este chiar lângă căminul cultural. Este de 40 pe 20 de metri. Am realizat această investiţie în special pentru tinerii din acest sat, dar şi din Brădeţel. Practic, era singura zonă din comună în care nu aveam un astfel de teren. Circa 100.000 lei am alocat pentru această investiţie”, a declarat Gheorghe Gaşpar, primarul comunei Mătăsari.

În luna iulie 2014, administraţia locală a pus în funcţiune o altă bază sportivă, ce a fost amenajată chiar în zona centrală a comunei. Investiţia s-a dovedit a fi una utilă, pentru că foarte mulţi tineri s-au bucurat de această bază sportivă.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: