Medic găsit mort, la câteva zile după împlinirea a 50 de ani

Diana Vişian, medic neurolog la Spitalul Târgu Cărbuneşti, a fost găsită moartă, la doar câteva zile după ce îşi aniversase ziua de naştere. Diana Vişian era necăsătorită şi locuia împreună cu mama ei. Sâmbătă împlinise vârsta de 50 de ani, aceasta sărbătorise atât cu colegii de serviciu, cât şi cu prietenele. Miercuri, însă, mama a găsit-o moartă în camera ei. Medicii legişti vor stabili cauza decesului.

 Diana Vişian a condus Secţia de Neurologie a Spitalului Târgu Cărbuneşti, până în anul 2012, când şi-a dat demisia, a renunţat la funcţia de conducere, dar a rămas să profeseze, în continuare, în cadrul aceluiaşi spital. Începând cu data de 1 februarie, Diana Vişian intrase în concediu de odihnă. Vestea morţii sale a luat prin surprindere cadrele medicale de la spitalul din Târgu Cărbuneşti. La sfârşitul săptămânii trecute, aceasta sărbătorise ziua de naştere cu colegii de serviciu. „De la 1 februarie a intrat în concediul de odihnă, a venit la spital pe 2 sau pe 3 februarie, nu mai ştiu sigur, a făcut o masă pentru colegii de serviciu. Sâmbătă, pe 4 februarie, când a fost ziua ei de naştere, a sărbătorit acasă cu nişte prietene. Din câte am înţeles de la mama ei, marţi seara pe la ora 23 a zis că merge în dormitor, şi-a făcut o baie, făcea băi mai fierbinţi, şi a mers să doarmă. Noaptea, mama ei a trecut prin cameră, dar nu a deranjat-o. Miercuri, când a văzut că nu se mai trezeşte a intrat din nou la ea în cameră, a găsit-o culcată pe o parte, iar spre seară şi-a dat seama că murise”, a declarat Constantin Târziu, directorul Spitalul Târgu Cărbuneşti.

Diana Vişan era un medic de excepţie, iar moartea ei a îndoliat întreg spitalul. „Este o grea pierdere pentru noi, a fost un cadru medical de excepţie, nu ştim să fi avut vreodată probleme de sănătate. Trupul neînsufleţit a fost dus la Medicină Legală pentru a se stabili cauza decesului”, a precizat Constantin Târziu.    

Vizualizări: 4,817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: