Medic navetist care își face meseria în Gorj cu pasiune: Dacă faci din dragoste, nu ții cont de acești kilometri! 

Un medic tânăr a ales să lucreze la Spitalul Municipal Motru și este un exemplu. Marius Dumitru este medic ortoped și locuiește în Craiova. Lucrează în Gorj de câteva luni și spune că n-ar pleca în altă parte. "Am aici tot ce ne trebuie și toată susținerea", mărturisește medicul de 31 de ani. 


De câteva luni, Marius Dumitru este medic ortoped la Spitalul Municipal Motru. Deși putea alege o clinică mai mare și face naveta în fiecare zi, spune că nu a regretat decizia de a lucra în Gorj. "Sunt aproximativ 100 de kilometri dus, 100 întors. În fiecare zi. Dacă faci ceva cu pasiune şi cu dragoste, nu ţii cont de aceşti kilometri. N-aș vrea să plec niciodată de aici. Pentru că suntem un colectiv tânăr, vrem să facem treabă, avem susţinere", a mărturisit tânărul medic. 


Doctorul nu s-a plâns de dotări deși lucrează într-un spital de provincie. "Se modernizează, suntem un spital mic, dar ne dorim să facem lucruri măreţe. Avem aici tot ce ne trebuie și încă se lucrează la noi investiții", a mai spus medicul. 


Pe lângă el, mai sunt medici care fac naveta de la Târgu Jiu sau din Craiova. Chiar și-așa, unitatea medicală se confruntă cu o criză acută de medici. Caută să angajeze încă zece specialiști.

Galerie foto


Vizualizări: 5,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: