Medicii din Rovinari au nevoie de măști. Apel la fabricile de confecții!

Cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Rovinari fac un apel către persoanele care au croitorii sau au aptitudini în domeniul confecțiilor. Medicii au nevoie de măști de protecție, fiind cunoscut deja faptul că stocurile din spitale sunt epuizate. Cadrele medicale au decis să folosească măști de tifon sterilizate.

La fel ca mai toate spitalele din județ și nu numai, unitatea medicală din Rovinari are nevoie de măști de protecție. Se știe faptul că stocurile de măști sunt epuizate și de aceea medicii de aici recurg la metode alternative. ”Echipa de medici chirurgi a propus producerea de măști din tifon, care pot fi sterilizate și folosite de către personalul medical și nu numai. Deja am întreprins acest demers cu Atelierul local de croitorie, care le produce în mod gratuit, însă orice ajutor în plus este bine-venit”, este anunțul făcut de reprezentanții spitalului din Rovinari.

Medicii de la Rovinari fac un apel la cetățeni să ajute cu ce pot acest demers. ”Spitalul Orășenesc "Sf. Ștefan" face un apel la toate persoanele care au aptitudini în domeniul confecțiilor. Este bine cunoscută problema privind stocurile măștilor de protecție. Astfel, orice persoană care dorește să ne ajute în acest demers, este rugată să ne contacteze la 0761.762.998, în vederea punerii la dispoziție a materialelor necesare. Împreună trecem peste orice”, este îndemnul celor de la Rovinari.

Vizualizări: 2,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: