Medicul Moisescu cere demisia lui Boeriu

Mihai Moisescu, preşedintele Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, a cerut public luni seară la Gorj TV, în cadrul emisiunii „Ora de Gardă”, schimbarea lui Marius Boeriu din funcţia de conducere a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Moisescu şi-a motivat gestul susţinând că Boeriu este incapabil pentru funcţia pe care o ocupă.

Mihai Moisescu este nemulţumit de controlul făcut de conducerea DSP Gorj la cabinetul particular. Mai mult decât atât, Moisescu este deranjat de faptul că cei din Corpul de Control au cerut anchetarea lui în Colegiul Medicilor. Aceste aspecte îl determină pe Moisescu să aibă o părere foarte proastă despre Boeriu. „Boeriu este un incompetent pentru această funcţie şi nu are ce căuta acolo, mi-am dat seama după controlul care mi l-a făcut şi ce a scris în hârtiile alea. Cu unul ca el, sănătatea din Gorj este pe ducă. Este un incompetent şi regret că la un moment dat l-am susţinut şi l-am ajutat dar atunci parcă era altfel sau aşa mi-a dat impresia. Ţine cu dinţii de scaunul de director şi nu îmi dau seama de ce dacă este depăşit de situaţie”.

Mihai Moisescu i-a cerut public prefectului Liviu Andrei în cadrul emisiunii „Ora de Gardă” să-l schimbe pe Boeriu din funcţia de director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. „Îi spun domnului Andrei să-l schimbe pentru că nu are ce căuta Boeriu în această funcţie. O să mă duc şi personal la prefect şi o să-i cer să-l schimbe şi atunci îi voi arăta toate hârtiile semnate de Boeriu şi îi demonstrez că este un incompetent”.

Boeriu consideră că nu Moisescu hotărăşte schimbarea lui din funcţie. „Nu domnul Moisescu hotărăşte dacă voi fi sau nu schimbat, cred că are un comportament tendenţios şi e dirijat de terţe persoane”, a spus Boeriu.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: