Membri PSD, directori de școală: „Înseamnă mulți oameni de valoare în sistem”

Carnetul de partid nu a contat la numirea în funcția de director de școală, susține Ion Ișfan, inspector general adjunct al ISJ Gorj. Dar, acesta a adăugat că mai mulți social-democrați în fruntea școlilor înseamnă „mai mulți oameni de valoare în sistem”.

Ion Ișfan a explicat că nu au avut un loc în față profesorii înscriși în PSD: “Dacă găsiți un director pe care eu l-am pus director, să se înscrie în PSD... Directorii, în Gorj, sunt numiți conform legii. Știți foarte bine concursul cu șosetele, cu măgărușul, au promovat concursul și sunt numiți conform legii. Nu știu câți sunt membri PSD și nu i-am întrebat niciodată. Dacă sunt mulți în PSD ar fi spre binele județului, că sunt oameni de valoare”.

În plus, Ișfan a transmis că directorii de școli nu mai pot fi schimbați din funcție prea ușor. „Sunt numiți prin concurs. Eu, când am venit în 2012, niciunul nu avea concurs. Am organizat concursuri, conform legii, după metodologiile făcute de minister. Oamenii au concurs, nu mai pot fi schimbați așa cum vor unii și atunci eu zic că e un lucru foarte bun pentru județ”, a încheiat actualul inspector adjunct al ISJ. (M.M.)

Vizualizări: 1,975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: