Merg la spectacol şi în Giuleşti

După super duelul cu Vaslui de aseară, pandurii merg duminică în Giuleşti pentru un nou joc infernal. Practic în numai 3 zile, trupa lui Grigoraş va determina şansele la titlu ale două din contracandidatele CFR-ului. Pandurii nu au amintiri deloc plăcute de pe stadionul Rapidului. În decembrie au fost eliminaţi din Cupă iar în urmă cu un an şi jumătate, arbitrii Drăgănescu şi Velicu i-au făcut harakiri pe gorjeni. 

Rapid - Pandurii, Stadion Giuleşti „Valentin Stănescu”, duminică ora 19, în direct pe DigiSport.

Rapid: Coman – Rui Duarte, Oros, Burcă, Bozovic – Teixeira, Alexa, Herea – Deac, Pancu, Surdu.          Antrenor: Răzvan Lucescu.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Grigoraş.                  Antrenor: Petre Grigoraş.

Au mai mult noroc pe Teatrul Giuleşti -

Pandurii au parte de două meciuri de foc în numai 3 zile. Aseară, Pintilii şi compania s-au duelat cu super echipa lui Wesley şi Adailton într-un meci în care orice pas greşit al acestora din urmă i-ar fi scos din lupta la titlu. Trupa lui Grigoraş nu are însă timp de respiro. Sâmbătă dimineaţa gorjenii se vor îmbarca în autocarul ce îi va duce la Bucureşti pentru meciul de duminică seara cu Rapid. Giuleştenii au jucat şi ei aseară un meci decisiv pentru cursa la titlu la Mediaş iar orice pas greşit îi scoate din cărţi. Astăzi e de aşteptat să se ia o decizie importantă şi în cazul meciului întrerupt, U Cluj – CFR. Practic e de aşteptat ca ceferiştii să obţină victoria la masa verde cu 3-0 iar acest campionat să fie decis în culise spre dezgustul tuturor. Dar şi locul 2 e important pentru că duce în preliminariile Ligii Campionilor iar Rapidul lui Răzvan Lucescu va lupta pentru asta până la capăt. Pandurii au amintiri mixte cu giuleştenii. În tur i-au nimicit la Tg Jiu cu 3 la 0 pe vremea apogeului tiki taka de Pandurii. Tot în aceeaşi perioadă însă Rapidul şi-a luat revanşa în Giuleşti. I-a bătut pe gorjeni cu 2-0 în sferturile Cupei şi i-a scos din competiţie. De altfel arena de lângă Teatrul Giuleşti nu le-a purtat noroc în ultima vreme pandurilor. Rămâne de pomină meciul din octombrie 2010, la puţin timp după sosirea lui Grigoraş la Pandurii. Atunci Voiculeţ şi compania i-au dominat copios pe rapidişti la ei acasă dar doi oameni în negru, arbitrii Drăgănescu şi Velicu, au refuzat victoria gorjeană. Drăgănescu nu a văzut un penalty clar la Orac iar Velicu a anulat nu unul, ci două goluri perfect valabile ale lui Stromajer, respectiv Vranjkovic. Pandurii speră să-şi schimbe norocul acum şi să repete scenariul din sezonul 2005-2006, când au plecat cu un punct din Giuleşti, graţie reuşitei lui Vintilescu din prelungiri.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: