Mesaj al candidatului PSD Drăguțești către alegători

Dragi cetățeni,

Comuna Drăguțești are nevoie de proiecte și de programe de dezvoltare care să le ofere locuitorilor ei un viitor bun și sigur.

Eu pot face asta pentru comună și pentru cetățenii ei. Voi continua proiectele inițiate deja, proiectele care au schimbat fața comunei, dar acestea vor fi completate cu alte investiții atât de necesare comunității noastre. M-am născut în comuna Drăguțești și știu ce înseamnă munca cinstită.

Am încercat mereu să îi ajut pe cei de lângă mine, să le ofer încredere, siguranță și respect. Candidez la Primăria Drăguțești pentru că îmi pasă de locul unde m-am născut, mi-am format o familie și în care locuiesc.

Nu pot să stau indiferent în fața a tot ceea ce se întâmplă și în fața a ce s-a întâmplat în această comună până acum, și de aceea îmi pasă de localitate și de locuitorii ei.

Vreau să dispară pentru totdeauna ideea că ,,primăria este o afacere personală”, deoarece această instituție publică trebuie să fie obligatoriu în folosul cetățenilor și a comunității locale.

Doresc să-mi acordați încrederea dumneavoastră de a mă vota în funcția de primar al comunei Drăguțești pentru că am pregătirea necesară să pot administra bine această comună.

Doresc să duc la îndeplinire doleanțele dumneavoastră și de aceea vă rog să-mi acordați încrederea, pentru că îmi pasă de condițiile în care trăim, îmi pasă de bucuriile și supărările dumneavoastră, vă voi fi alături pentru a vă ajuta la nevoie și nu vă voi dezamăgi niciodată.

Pentru alegerile din 11 iunie 2017 vă propun la Drăguțești cea mai puternică echipă ce se putea alcătui.

Din această echipă fac parte persoane cu probitate morală și profesională, cu experiență de viață și dăruire în nobila misiune pe care ne-o veți încredința prin votul dumneavoastră.

Știm că sunt multe de făcut, dar nu ne mai este teamă. Suntem cu toții hotărâți să dăm o față nouă comunei noastre și să vă facem pe dumneavoastră să percepeți această schimbare.

Și vom avea toate condițiile create, întrucât să nu ne mai plângem. PSD este cel mai solid partid din România și va conduce această țară.

Nu ne mai rămâne decât să așteptăm ziua de 11 iunie 2017 și, cu voia și votul dumneavoastră, să trecem la treabă!

Vă mulțumesc!

Gheorghe BUTAN, candidat PSD la Primăria Drăguțești

Comandat de: Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Gorj

Executat de: Altem Excarb SRL

C.U.I Mandatar Financiar: 21170004

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: