Mesajul lui Hanu către plecaţii din PSD: O să-şi vadă valoarea pe data de 5 iunie!

Candidații la primăria Motru care nu au în spate un partid solid o să-și afle valoarea în data de 5 iunie. Acesta este mesajul transmis de președintele PSD Motru, Dorin Hanu, liderilor care au plecat din partid și care acum candidează ca independenți. Nu a dat nume, dar printre liderii care au părăsit partidul se află doar Camelia Khraibani și Vasile Râbu. Discuțiile au avut loc în cadrul conferinței organizate de candidatul PSD la primăria Motru, Cosmin Morega, prin care și-a prezentat programul electoral.

Reporter: Care este motivul pentru aţi ţinut să fiţi prezent la această conferinţă?
Dorin Hanu: Eu în această conferinţă de presă am dorit să ating două subiecte. Primul subiect a fost că pe undeva lumea este mirată că nu sunt în prim plan în această campanie electorală alături de candidatul nostru. Vreau să știți un lucru. În momentul în care am hotărât să nu mai candidez pentru funcția de primar mi-am dorit ca în locul meu să vină un om puternic, un om de valoare, cu idei, care să nu fie condus din spate de mine sau de altcineva. De aceea eu am considerat și mă bucur că am reușit să găsesc un asemenea candidat care poate să se descurce și singur, fiindcă dacă mi-aș fi dorit să conduc tot eu, candidam eu la primăria Motru, nu mai alegeam pe altcineva. Domnul mi-a demonstrat de când a început această campanie că este valoros, puternic, nu m-a dezamăgit deloc și să știți că în tot ceea ce se întreprinde în această campanie electorală ne sfătuim atunci când este nevoie, dar principalele inițiative sunt ale lui și mă bucur că las orașul pe mâini bune.

Rep.: Care este al doilea motiv?
D.H.: Al doilea subiect pe care doresc să-l abordez sunt plecările din PSD. S-a tot vehiculat prin presă că au plecat oameni valoroși, că se va rupe partidul și că se va dezbina. Vă asigur că nu a plecat nimeni din partid decât persoanele respective, nemulțumite că în competiția internă care a avut loc în partid au pierdut șansa de a fi candidații PSD. Partidul a decis ca și candidat din partea PSD la primăria Motru pe domnul Morega Cosmin și ei ar trebui să respecte. Mulți dintre ei n-au știut să respecte acest lucru și au intrat în competiție împotriva noastră. O să-și vadă valoarea pe data de 5 iunie, când nu vor mai avea în spate un partid puternic ca Partidul Social Democrat.

Rep.: Câți membri mai are PSD la Motru?
D.H.: Noi am avut în jur de 2500 de membri. Au plecat câțiva lideri, nu membri. Au plecat câțiva care se considerau lideri în cadrul organizației PSD Motru. Sigur, nu au luat pe nimeni cu ei, probabil familiile lor.

Rep.: Credeți că PSD va câștiga alegerile la Motru?
D.H.: Sunt nu numai convins, este o certitudine pentru mine că PSD va câștiga din nou alegerile în municipiu Motru. Și vă spun și pe ce mă bazez. Un candidat tânăr, puternic, valoros, care are sprijinul organizației. Niciodată organizația din Motru nu a avut sub 50% din sufragiile electoratului din zona Motru și, mai mult, programul lui este unul extraordinar de valoros și realist, care se pliază la necesitățile și dorințele cetățeanului din Motru. Deci nu avem cum să pierdem alegerile și, nu știu de ce, cum simt pulsul populației, eu sunt aproape zilnic în contact cu populația, s-ar putea să avem niște rezultate mult mai bune decât foarte mulți dintre noi ne așteptăm.

Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: