Cârciumaru îi vrea pe Răducan şi Iordănescu la Pandurii

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a spus că sunt argumente solide pentru care preşedintele Narcis Răducan şi antrenorul Edward Iordănescu să rămână la Pandurii încă un sezon. Acesta dă asigurări că acţionarii vor găsi soluţii pentru stabilitatea financiară a echipei.

Reporter: Aţi avut discuţii cu ceilalţi acţionari de la Pandurii pentru păstrarea actualului antrenor?
Florin Cârciumaru: Duminică s-au purtat discuţii foarte bune pentru echipa de fotbal, pentru viitorul echipei. Ne-am întâlnit în formulă completă, adică au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, domnul director general Ciobotărică, domnul director David şi, alături de preşedintele clubului, am fost prezent şi eu. Am discutat despre situaţia actuală şi despre ceea ce trebuie să facem pentru viitorul echipei. Din cele stabilite, pot să susţin că echipa de la Târgu Jiu are viitor, pentru că asta ne şi interesează. Ne interesează ce vom face pentru ediţia viitoare de campionat privind lotul, privind conducerea tehnică, cât şi conducerea administrativă. Am văzut ca niciodată voinţă din partea tuturor acţionarilor, în sensul că vor căuta soluţii într-o săptămână, maxim două, să ne întâlnim din nou, să discutăm concret pe contribuţia fiecăruia dintre noi ca să asigurăm bugetul necesar susţinerii echipei în ediţia viitoare de campionat.

Reporter: Există posibilitatea aducerii altor acţionari?
F.C.: S-a luat în discuţie şi problema venirii altui acţionar la Pandurii. A rămas ca fiecare dintre noi să căutăm soluţii în acest sens, să convingem acţionari care să vină lângă noi în această asociaţie.

Rep.: Cei doi, Iordănescu şi Răducan, vor să rămână?
F.C.: La aceste discuţii a fost prezent şi domnul preşedinte Narcis Răducan. Pe baza celor prezentate şi susţinute de fiecare asociat în parte, sunt destule argumente, şi încă foarte solide, ca antrenorul Edi Iordănescu şi preşedintele Narcis Răducan să rămână la echipă. Niciodată antrenorul nu a spus că va pleca de la Târgu Jiu ci doar că va rămâne la Târgu Jiu dacă are siguranţa că în viitorul campionat echipa are susţinere.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: