Mesajul lui Iordănescu pentru Pandurii

Antrenorul pandurilor a găsit un slogan demn mai degrabă pentru motivarea politicienilor care pierd alegerile pe propria lor mână, dar care îi poate mobiliza pe jucători în partida extrem de dificilă de duminică seara împotriva Stelei.

Edy Iordănescu le spune jucătorilor săi că şi meciul de acum, dar și cel din luna mai, din finala Cupei Ligii, trebuie câştigate pentru că doar așa vor putea rămâne în istorie. „Întotdeauna istoria îi păstrează în memorie pe cei care sunt câștigători, pe campioni. Dacă ne dorim acest lucru trebuie să ne pregătim așa cum trebuie, să avem personalitate și să câștigăm trofeul pentru că, la urma urmei, asta este și ceea ce ne-am propus. Să joci în decurs de 4 zile cu Dinamo și Steaua este foarte greu. Sunt sigur că nu ne va fi foarte ușor. Întâlnim un adversar valoros,  campioana României. Sunt jucători de mare calitate acolo, o parte dintre ei am și lucrat cu ei și îi cunosc foarte bine. Nu le suntem cu nimic inferiori în plan individual”, spune antrenorul.

Iordănescu nu a uitat să amintească ieri și de scorul rușinos din turul campionatului, când Pandurii a fost zdrobită cu 6-0, alături de antrenor la conferința de presă de dinaintea meciului de duminică venind și căpitanul Paul Anton, acesta spunând că au uitat înfrângerea de atunci, scorul din toamnă motivându-i însă pentru un meci bun duminică seara. Nici antrenorul Iordănescu nu crede că înfrângerea rușinoasă din tur reprezintă fața reală a Pandurilor, el fiind convins că duminică seara altfel vor sta lucrurile la finalul celor 90 de minute. „Clar că acel rezultat din tur, acel 6 -0, este total neadevărat, nu reflectă valoarea dintre cele două echipe. A fost atunci, s-a întâmplat și consider că a fost un accident”.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: