Boza despre revocare: Vă dați seama, ne gândim la orice

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia se va întruni din nou joi, iar pe surse circulă informația că pe ordinea de zi este revocarea Directoratului. “În cursul acestei săptămâni, cel mai probabil joi, este o ședință a Consiliului de Supraveghere. Cu privire la ordinea de zi a acestei ședințe, nu am informații”, a spus la Tele 3 Ion Rușeț, consilier al Directoratului, care a precizat că ședința se va ține la reprezentanța din București.

Sorin Boza, președinte al Directoratului CE Oltenia, a intervenit în emisiune și a făcut unele precizări. “Ordinea de zi nu am primit-o. Noi nu vom fi prezenți acolo. Vor fi am înțeles niște analize după raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, niște analize pe care eu le-am făcut deja la prima ședință de CS, când le-am predat fiecăruia din cei șase membri câte un exemplar din raport, dar le-am predat și câte un exemplar din plângerea prealabilă și acțiunea în justiție pe care noi, Complexul Energetic Oltenia, am făcut-o împotriva acestui raport”, a spus Boza la Tele 3, precizând că Înalta Curte de Casație și Justiție va avea primul termen în decembrie.

Sorin Boza a fost întrebat dacă pe ordinea de zi este și revocarea Directoratului. “Eu nu am informația asta. Vă dați seama, ne gândim la orice. Am discutat astăzi cu cei patru colegi de-ai mei, ce vom face, ce trebuie să facem”, a spus Boza. “Suntem dispuși să ne luptăm, noi ne-am îndeplinit indicatorii”, a adăugat acesta.

Raportul Corpului de Control a constatat prejudicii la CE Oltenia și în baza acestuia a fost deja revocat vechiul Consiliu de Supraveghere. (M.M.)

Vizualizări: 3,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: