Mesajul PSD pentru preoţi: Dacă pierdem alegerile, dăm afară preotesele!

Înregistrările obtinute de gandul.info de la o sedinta de partid a PSD arata cum sunt amenintati preotii daca nu se implica in campania lui Victor Ponta.
"Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil)  Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate. Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (...) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă  la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem  noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul”, spune şeful PSD Satu Mare.

Ca să verifice că preoţii au înţeles mesajul ultimativ, Govor spune că în duminica votului „câte un om de al nostru” trebuie să fie în fiecare biserică şi să raportez prin SMS dacă preoţii le-au spus sau nu oamenilor cum să voteze.

Detalii pe gandul.info

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: