Când ar putea avea Târgu Jiul o parcare supraterană

Parcare supraterană în zona Pieței Mari și două pasaje în două zone aglomerate din Târgu Jiu. Sunt planurile primarului Marcel Romanescu pentru următorii doi ani. Edilul are speranțe că va fi sprijinit și de noul Guvern să-și ducă proiectele la bun sfârșit.

În primă fază, autoritățile vor să ridice o parcare supraterană în zona Super 2000. Aici și în apropierea Pieței Mari sunt, în prezent, circa 200 de locuri de parcare. Primarul Marcel Romanescu a explicat că a depus un proiect pentru realizarea unei parcări mai mari prin Programul Național de Dezvoltare Locală. „Avem depus acest proiect, pe PNDL. Tot ce înseamnă parcări subterane sau supraterane nu intră pe axele de finanțare europeană. Eu zic că în doi ani de zile vom avea o parcare importantă în Târgu Jiu. În zona Pieței Mari va fi și un pasaj, pentru că e cea mai aglomerată zonă din Târgu Jiu”, a explicat edilul Romanescu, la Tele3.

Primarul a mai adăugat că mai are în vedere un alt pasaj în zona Ana Ipătescu: „Mai este în discuție și pasajul de pe Ana Ipătescu. Voi discuta cu ministrul Transporturilor. Mă refer la un pasaj sub calea ferată. Acel pasaj trebuie realizat de actualul Guvern. Dacă nu vom primi bani de la un Guvern liberal, eu nu mă pot aștepta să mai primim finanțare dacă se schimbă culoarea. Este exclus!”.

Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: