Mihai Cotolan are încredere în Pandurii

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Mihai Cotolan, este unul dintre jucătorii mai experimentaţi din lotul actual, chiar dacă are doar 20 de ani. A venit la echipa gorjeană sezonul trecut, împreună cu fratele său geamăn, Cătălin Cotolan, iar acum este titular în poarta pandurilor.

Pandurii nu a avut un start bun de campionat şi jucătorii din lotul lui Adrian Bogoi sunt conştienţi că sunt datori suporterilor, după doar un punct acumulat în cinci etape. „Suntem conştienţi că acest debut de campionat nu este cel pe care l-am dorit. Urmează a şasea etapă şi noi avem doar un singur punct în clasament, dar, dacă analizăm meciul trecut cu FC Argeş, mai ales repriza a doua, jocul  echipei ne dă speranţe. În prima parte nu am jucat exact ceea ce ne-am dorit la Piteşti, dar jocul din repriza a doua a fost unul bun”, este de părere portarul pandurilor.

Cotolan are încredere că la meciul din etapa a şasea situaţia se va schimba: „Fiecare echipă care vine la Târgu Jiu crede că meciul e câştigat dinainte,  dar noi, chiar dacă plecăm cu şansa a doua, trebuie să avem încredere în noi, să ne facem jocul şi sunt sigur că vom scoate un rezultat bun. Eu sunt sigur că, cu multă muncă şi perseverenţă, chiar putem să depăşim rezultatul obţinut aici sezonul trecut”.

În ceea ce priveşte jocul de sâmbătă contra unei nou promovate, Mihai Cotolan recunoaşte că nu va fi unul uşor, mai ales că adversarii sunt pe val şi nu au pierdut decât un joc: „Ne aşteaptă sâmbătă un meci destul de important pentru noi, jucăm împotriva unui adversar care abia etapa trecută a simţit gustul  înfrângerii, un adversar destul de puternic care stă bine din toate punctele de vedere, mai ales financiar. O echipă la care evoluează jucători cu experienţă de Liga 1 şi care sunt, din punctul meu de vedere, peste media Ligii 2. Dar noi nu trebuie să ne gândim la adversari, ci la jocul nostru şi la ce aveam de făcut fiecare în parte şi trebuie să fim conştienţi că, dacă fiecare îşi face datoria pe teren, şi fiecare îşi ajută şi coechipierii, nu avem cum să nu reuşim să facem un meci bun. Sunt singur că spiritul nostru de echipă  ne va ajuta sâmbătă să obţinem un rezultat pozitiv”.

Pandurii întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, pe propriul teren pe Gloria Buzău, o echipă nou promovată, dar care a făcut cele mai multe transferuri din Liga 2, în mare parte jucători cu experienţă de prima ligă. Iar acest lucru s-a şi văzut şi în rezultate, Gloria având 12 puncte în clasament şi fiind pe locul trei, la egalitate cu UTA.

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: