Mihai Mazilu şi-a depus candidatura la Senat

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, şi-a înregistrat dosarul pentru postul de senator pe Colegiul II. Mazilu a venit însoţit de conducerea PNL Gorj şi de fiica sa, Victoria. Acesta a precizat că se aşteaptă să aibă o nouă victorie pe data de 25 mai.

Mihai Mazilu şi-a depus ieri candidatura în prezenţa staff-ului PNL Gorj. Alături de edilul de la Târgu Cărbuneşti au fost şi primarii de la Bumbeşti Jiu şi Bărbăteşti. Mazilu a venit însoţit de fiica sa, Victoria, şi s-a declarat optimist în privinţa rezultatului alegerilor de pe data de 25 mai. „Am emoţii ca pentru orice lucru pe care îl faci în premieră în viaţă. Am două Victorii în familie, soţia şi fiica mea, şi sper ca pe data de 25 mai să cunosc şi o a treia victorie. Am adus-o şi pe fiica mea cea mică să-mi fie alături şi sper că va fi într-un ceas bun”, a declarat Mihai Mazilu.

Edilul oraşului Târgu Cărbuneşti a spus că se bazează pe sprijinul primarilor liberali chiar dacă unii dintre ei au fost văzuţi la diferite manifestări Partidului Social Democrat. „După cum ştiţi când joci la Loto este o şansă la două milioane de variante şi eşti încrezător, dar în situaţia de faţă? Deocamdată, şansele pe Colegiul II Senat sunt unu la patru, sunt al patrulea candidat. Sunt încrezător în petroliştii mei, în minerii mei şi în colegii mei primari. Chiar dacă unii au fost constrânşi să participe la diferite acţiuni PSD, cred că nu se vor vinde pentru anumite promisiuni. După părerea mea, cred că nu vor renunţa la o prietenie care ne leagă de foarte mulţi ani în ciuda constrângerilor PSD, iar asta se va vedea la vot”, a mai precizat Mihai Mazilu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: