Mihai Prunariu recunoaşte meritele lui Răzvan Burleanu

Prezent la Adunarea Generală a FRF la care a fost votat noul şi vechiul preşedinte al federaţiei, preşedintele AJF Gorj l-a felicitat pe Răzvan Burleanu. Mihai Prunariu a recunoscut că nu l-a votat la precedentele alegeri, dar i-a recunoscut meritele actualului preşedinte în susţinerea fotbalului la nivel local.

Vechiul și noul președinte al FRF este Răzvan Burleanu, cel care nu era votat la alegerile trecute de reprezentantul AJF Gorj, Mihai Prunariu, cel care l-a susţinut atunci pe celălalt candidat, Ionuţ Lupescu.

„Chiar dacă acum 4 ani am fost în tabere diferite, ai respectat poziția mea. Apreciez că ai ajutat AJF Gorj în cele mai grele momente, pandemia. Eu nu uit!”, a scris Mihai Prunariu după alegerile de la FRF când l-a felicitat pe vechiul şi noul preşedinte.

Oficialul AJF Gorj i-a certat pe cei care nu au fost atunci alături de Lupescu şi care nu au susţinut fotbalul local în perioada de pandemie când doar FRF s-a gândit că AJF-urile nu pot rezista în acea perioadă. „Acum 4 ani, un reprezentant al "generației de aur" a candidat şi a pierdut! N-am prea văzut atunci mulți colegi de echipa pe lângă el. Nici prea multe declarații de susținere. Ce i-a oprit pe vreunul dintre ei să candideze acum? Prima condiție ca să te voteze lumea este să candidezi. Respect orice părere, dar când a fost greu AJF-urilor, pe pandemie, n-a dat unul nici măcar un telefon. Răzvan Burleanu, prin programele federației, ne-a ajutat”, a mai precizat Prunariu care spune că votează de fiecare dată oamenii care fac ceva  pentru sport.

În perioada de pandemie, campionatele judeţene de fotbal s-au întrerupt, în 2020, iar în 2021 multe campionate nu s-au mai reluat, AJF-urile fiind aproape de faliment pentru că nu au mai putut funcţiona. Atunci, actualul preşedinte al FRF a oferit sprijin financiar atât asociaţiilor de fotbal cât şi cluburilor din ligile inferioare şi celor de juniori.

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: