Mihai Troacă nu mai vrea un mandat la Padeş

Primarul comunei Padeş anunţă de pe acum că nu mai doreşte un mandat la primăria Padeş. Edilul spune că este greu să lucrezi în administraţie şi că nu vrea să facă parte din rândul celor „vânaţi”. Nu doar că nu va mai candida, dar va renunţa şi la a face politică. Din 2016, Troacă spune că va redeveni om de afaceri.

Mihăiţă Troacă, primarul comunei Padeş, spune că i-a ajuns un mandat la primărie astfel încât să nu îşi mai dorească un al doilea. Este de părere că în ziua de azi primarii sunt văzuţi ca fiind nişte hoţi şi că sunt vânaţi în orice moment. O altă nemulţumire a primarului Troacă pleacă şi de la lipsa banilor pentru investiţii la nivelul comunei. „Am luat hotărârea, în 2016 nu o să mai candidez la primărie. Vreau să duc la bun sfârşit ce am promis în campania electorală cetăţenilor comunei Padeş. Nu o să mai candidez pentru că în administraţie este foarte greu. Aţi văzut criza din ultimii ani care este globală. Am vrut să fac mult mai multe lucruri pentru localitate însă nu pot din lipsă de fonduri. Ştiţi cum este primarul acum? Primarul este hoţ, primarul este escroc. Nu mă interesează”, a declarat Mihăiţă Troacă, primarul comunei Padeş. 

Edilul a precizat că va ieşi definitiv de pe scena politică. „Renunţ la politică definitiv pentru că la noi, în România, politica se face aşa cum se face. Vreau să renunţ pentru că toţi oamenii de valoare şi oamenii care au avut succese în viaţă au fost vânaţi. Eu nu vreau să fiu unul dintre cei vânaţi. Mă retrag în lumea oamenilor de afaceri, aşa cum am fost până la vârsta de 35 de ani”, a precizat Mihăiţă Troacă.

Vâlceanu: Sper să reuşim să-l convingem să rămână

Liderul PDL Gorj, Dan Vâlceanu, spune că va avea timp să-l convingă pe primarul din Padeş să renunţe la ideea de a pleca din politică. “Până în 2016 mai este mult. Sper să reuşim să-l convingem să rămână. Ştiam de intenţia sa. Şi domnul Bilea, primarul din Bolboşi, a avut de gând de foarte multe ori să demisioneze având în vedere că primăria are foarte multe datorii, de la Consiliul Judeţean banii vin numai politic şi comuna are de suferit. Sunt multe situaţii în care primarii, nu numai Mihai Troacă sau domnul Bilea, ţin să cedeze la un moment dat şi să îşi vadă de treaba lor”, a comentat Dan Vâlceanu, şeful democrat-liberalilor gorjeni.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: