Filip (PP-DD): Nu ne interesează funcţiile

PP-DD Gorj a intrat în stand-by. La doar câteva luni după ce au făcut majoritate în Consiliu Judeţean cu PSD, liderii partidului par să se fi mulţumit doar cu funcţia de inspector şcolar adjunct obţinută pentru Petre Nanu. Ba mai mult, ordonanţa privind traseismul politic le-a dat peste cap şi planurile cu formarea de noi majorităţi în consiliile locale.

Înainte de această „lovitură”, Robert Filip, prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj, împreună cu social-democratul Ciprian Florescu au mers în câteva comune pentru a purta discuţii cu aleşii locali, alianţele dorite neconcretizându-se. „Nu ne interesează funcţiile de conducere. Au stagnat şi discuţiile din teritoriu care vizau formarea de noi majorităţi. Aşteptăm să treacă cele 45 de zile în care se permite trecerea de la un partid la altul să vedem ce se întâmplă şi dacă va fi cazul să mai reluăm discuţiile”, a declarat Robert Filip, prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj.

Deşi negocierile cu PSD par să fi eşuat, nu acelaşi lucru se poate spune despre strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Dan Diaconescu. Liderii PP-DD Gorj spun că au strâns aproximativ 8.000 de semnături într-o săptămână. „Într-o săptămână am strâns cam 7000- 8.000 de semnături. Target-ul nostru este de a strânge 10.000-15.000 de semnături până pe data de 8 septembrie. Ne luăm o marjă în plus pentru a nu fi anulate semnături din cauza numelor şi prenumelor scrise invers sau a dublurilor de semnături”, a mai precizat Robert Filip.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: