Mihai Vulpe a demisionat pentru a doua oară din PP-DD

Mihai Vulpe, alias Bacio, şi-a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă demisia din PP-DD, declarându-se indignat de ceea ce a văzut în primele săptămâni de campanie. Vulpe îşi va pierde mandatul de consilier local, dar spune că oricum voia să se apuce din nou de televiziune.

Acum două zile, alte nouă persoane şi-au dat demisia din partid, dar Vulpe spune că nu are o legătură cu aceştia. „Am văzut în presă că mai mulţi colegi de-ai mei şi-au dat demisia din PP-DD, dar nu sunt influenţat de decizia lor, pasul pe care-l fac este gândit de o săptămână. Vreau să-mi anunţ demisia din PP-DD. Nu mă duc la alt partid, mă retrag în presă, la a doua mea dragoste, în televiziune. Nu-mi pare rău că am făcut parte din partid“, a spus Bacio, care spune că a crezut că poate face ceva în politică, dar a realizat că nu. Acesta a mai spus că i s-au promis lucruri, dar care nu au fost duse la capăt. Cel puţin doi din cei nouă demisionari anunţaţi de presă susţin că au aflat din ziare că au demisionat.

Este a doua demisie pe care Vulpe şi-o prezintă în conferinţă de presă, prima fiind acum câteva luni, când a demisionat odată cu fostul preşedinte Mihai Prunariu. Nu a depus însă o hârtie scrisă la partid, iar ulterior a spus că nu şi-a dat demisia, în acea conferinţă fiind emoţionat şi nu şi-a dat seama din cauza agitaţiei ce se întâmplă de fapt.

Niculina Mocioi, secretar executiv al PP-DD, a declarat că nu a primit demisia acestuia în scris. „Nu este prima dată când Mihai Vulpe îşi dă demisia în presă. Nu am primit demisia acestuia în scris. Aştept demisia scrisă al lui Mihai Vulpe, dar şi a celorlalţi membri care au făcut acelaşi anunţ printr-un comunicat de presă. Niciunul dintre ei nu a vorbit nimeni“, a spus Mocioi. În urma demisiei lui Vulpe, Irina Birău ar putea deveni consilier municipal.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: