Mihai Vulpe are mai multe oferte de când a apărut la ”Românii au talent”

După prima apariție de la Pro TV la emisiunea Românii au talent artistul gorjean a primit o serie de oferte atât din țară, cât și în străinătate. Prima ofertă care se va concretiza este făcută de un impresar grec care îl va aduce pe Mihai Vulpe la un spectacol dedicat lui Elvis din stațiunea exotică Halkidiki.

Apariția artistului gorjean Mihai Vulpe alias Bacio pe scena de la ”Românii au talent” a impresionat oamenii din showbiz. Mihai spune că la scurt timp după ce a debutat la Pro TV a început să primească oferte, dar prima care se va concretiza va fi cea din stațiunea grecească Halkidiki. A pregătit și câteva hituri grecești pe care le va cânta în Grecia în această vară. ”Eu am mai cântat în Grecia și anul trecut. Am avut acolo două spectacole cu Elvis Impersonator. Acum, după Românii au talent un impresar pe care l-am cunoscut acolo m-a contactat pentru un show cu Elvis, ce va avea loc într-o seară rock and roll, urmând ca în altă seară să aibă loc un eveniment cu hituri grecești”, spune artistul gorjean Mihai Vulpe. Pentru acest spectacol Mihai se pregătește foarte mult pentru a fi în cea mai bună formă. ”O să fie un spectacol de 30-40 minute. O să cânt cu trupa mea și o să mai plecăm și cu trei fete care dansează grecește. La sfârșitul programului, așa cum este tradiția, o să spargem farfurii. Pentru mine a fost o provocare să studiez și alt gen de muzică”, mai spune Mihai. Acesta ascultă foarte multă muzică grecească pentru a se obișnui cu limbajul. Deși la început i s-a părut dificilă greaca, acum, după ce a ascultat foarte melodii, nu i se mai pare o sarcină imposibilă. ”La început mi s-a părut foarte grea limba lor, dar cu cât asculți mai multă muzică începi să înveți. Mai am și o prietenă care traduce din limba greacă și mă mai consultam cu ea. Dacă îți plac melodiile începi să simți această muzică”, mai menționează Mihai Vulpe.

CALIFICARE

Bacio s-a calificat în etapa următoare a concursului Românii au talent, impresionându-i pe cei trei membri ai juriului. Acesta a cântat piesa ”I can't help falling in love with you” din repertoriul lui Elvis Presley și a fost răsplătit cu trei de ”Da”.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: