Mihai Weber dat de gol de Dian Popescu

Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, confirmă întâlnirile cu Mihai Weber, de săptămâna trecută. Deputatul PSD a fost văzut de câteva ori pe la sediul ALDE, însă a negat faptul că s-ar fi întâlnit cu Dian Popescu.

Liderul ALDE a recunoscut, însă, că a fost căutat de Weber la partid. „Îl cunosc pe Mihai Weber de 20 ani. A venit să mă consulte politic, am stat de vorbă ca nişte oameni civilizaţi, dar pe partea cealaltă ALDE are porţile deschise. Dacă domnul Weber nu-şi mai găseşte liniştea în PSD e aşteptat cu mare drag în ALDE”, a declarat Dian Popescu. Gurile rele spun că Weber încercă să-şi asigure o candidatura la parlamentare din partea ALDE, după ce PSD nu l-a poziţionat pe un loc eligibil.
Pesedistul Mihai Weber a negat, însă, discuţiile cu Dian Popescu. „Nu plec din PSD, nu am avut niciun fel de discuţie nici cu liderul ALDE, nici cu liderul PMP, nici cu alţi liderii din alte partide. Îi cunosc pe toţi, aşa cum îl cunosc şi pe Nicu Daviţoiu din 89 şi pe Dian Popescu îl cunosc de peste 20 de ani, dar n-am avut niciun fel de discuţii cu dumnealor. Dacă e să iau o decizie o iau eu, nu mi-e ruşine, o spun eu fără nicio problemă”, a declarat Weber.
Dian Popescu a evitat să vorbească despre oferta făcută lui Weber, însă a dat de înţeles că nimic n-ar fi exclus. „E un deputat care şi-a făcut treaba în multe locuri. Din punctul meu de vedere, domnul Weber poate veni în ALDE când doreşte. Nu şi-a manifestat dorinţa de a veni la ALDE, dar niciodată să nu spui niciodată. Văd că PSD că l-a aruncat la coşul de gunoi al politicii”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: