Mii de colindători la Consiliul Judeţean

Peste 4000 de colindători, elevi şi preşcolari, sunt aşteptaţi în acest an de către Consiliul Judeţean în perioada 15-21 decembrie. “Alaiul Colindătorilor” va fi primit pe data de 21 decembrie şi va avea aproximativ 350 de membri de la diferite ansambluri din judeţ. Colindătorii vor primi pachete cu dulciuri, fructe şi sucuri în valoare de 15 lei/persoană. De cadouri de sărbători vor beneficia şi asistaţi din centrele de îngrijire adulţi şi copii, membrii Asociaţiei Nevăzătorilor şi bolnavii internaţi la Spitalul Judeţean, în data de 24 decembrie. Consiliul Judeţean a alocat pentru sărbătorile de iarnă suma de un miliard de lei vechi, la care se vor adăuga sponsorizările.

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Colinde la Prefectură

Angajaţii Prefecturii Gorj îşi aşteaptă colindătorii. Instituţia îşi va deschide porţile pentru a-i primi pe primii colindători în data de 15 decembrie. Pentru urările şi colindele specifice tuturor zonelor din judeţ aceştia vor fi răsplătiţi cu pachete cu dulciuri. Obiceiul ca alaiul colindătorilor să se desfăşoare la sediul Prefecturii Gorj datează de ani de zile. (A.A.)

Porc pentru copiii orfani

Aproximativ 60 de copii din centrele de plasament vor asista şi în acest an la tăierea porcului, conform tradiţiei, în data de 16 decembrie. Pomana porcului va avea loc la Restaurantul Brâncuşi din Târgu Jiu. (D.M.)

NU violenţei, la Penitenciarul Târgu Jiu

Penitenciarul Târgu Jiu a găzduit, în data de 7 decembrie, seminarul cu tema “Spune NU violenţei”. Beneficiarii acestei întâlniri au fost 25 de persoane private de libertate care execută pedeapsa în regim deschis şi semideschis. În cadrul seminarului au fost abordate teme despre cauzele violenţei, comportamente abuzive şi agresive, mai ales la nivelul familiei. (D.M.)

Se întrerupe furnizarea apei potabile

Societatea Aparegio anunţă târgujienii că în data de 9 decembrie se întrerupe furnizarea apei în cartierele de peste pod. Acest lucru se datorează intervenţiei realizate pentru modernizarea lucrărilor.  (D.M.)

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: