Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mii de pachete de ţigări, confiscate de poliţişti

Peste 3.300 pachete de ţigări au fost confiscate de poliţiştii şi jandarmii gorjeni în urma unei acţiuni comune derulate în oraşul Rovinari pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produse accizabile.

 

Miercuri, 17 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj, în colaborare cu jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii de la I.J.J.Gorj au derulat o acţiune comună pe raza oraşului Rovinari, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produselor accizabile.

 În aceste împrejurări, a fost identificat Benone B., de 41 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, care deţinea în vederea comercializării 3.375 pachete ţigări diferite mărci, care nu prezentau timbru de acciză.Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional conform prevederilorLegii nr. 12/1990, republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în cuantum de 1.500 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 3.375 pachete de ţigări.

 

Acţiunile comune ale poliţiştilor şi jandarmilor, de identificare a persoanelor care comercializează produse accizabile fără a respecta legislaţia în vigoare, vor continua.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: