Militaru aşteaptă răspunsul lui Blaga în privinţa reluării alegerilor

Deputatul PDL Severus Militaru nici nu vrea să audă de reluarea alegerilor în organizaţiile de pe Colegiul nr. 4. Parlamentarul spune că, atâta timp cât el a girat desfăşurarea acestora, în toamna anului trecut, iar totul s-a desfăşurat corect, i se pare complet anormal ca alegerile să mai aibă loc o dată. Acesta speră ca secretarul general al PDL, Vasile Blaga, să dea un răspuns negativ la întrebarea: Vor fi reluate alegerile?  „Cum poate să vină CODA să-mi spună că n-am făcut alegeri bine- Eu nu mă duc în faţa oamenilor să le spun aşa ceva”, a declarat Severus Militaru în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Deputatul Militaru crede că, în Comisia de Organizarea a Alegerilor din cadrul PDL Gorj, s-a votat reluarea alegerilor interne şi pentru că unii membrii CODA nu au condus niciodată organizaţii şi nu ştiu ce înseamnă munca aceasta de partid.

„Nu poate să vină nimeni, indiferent cine e sau cum se cheamă să-mi spună mie să reiau alegerile. Înseamnă că nu mai credem unii în alţii. Cum poate să vină CODA să spună că nu am făcut alegeri corecte acolo. Aştept să am acea discuţie cu domnul Blaga care trebuie să dea un răspuns la această întrebare“, a spus Militaru.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: