Miner în autoizolare la domiciliu

Un salariat al Complexului Energetic Oltenia este în izolare la domiciliu, fiind contact al unei persoane venite din străinătate. Este vorba de un miner de la Cariera Jilț Sud, care respectă toate procedurile impuse de autorități.

Este posibil să mai urmeze astfel de cazuri, pentru că foarte mulți salariați ai companiei au rude în Italia sau Spania, care ar putea să revină acasă. "Mulți salariați au copiii plecați la muncă în străinătate. Autoritățile ar trebui să fie puțin mai ferme. Nu trebuie să ne jucăm cu cei care mint, spun că vin din Germania și ei vin din Lombardia", a spus președintele FNME, Dumitru Pîrvulescu, la un post de televiziune.

"Fiecare trebuie să se ferească pe sine. Este primul lucru pe care trebuie să îl facem", a avertizat Pîrvulescu, care a spus care sunt zonele de risc în compania cu aproape 13.000 de salariați. "Problemele cele mai grave vin din concentrația oamenilor pe mijloacele de transport și în sălile de apel. Am înțeles că unele cariere au și pus în aplicare măsura de a nu se mai face prezența în sălile de apel", a explicat președintele Federației Naționale Mine Energie.

La rândul lui, Ion Rușeș, reprezentant al administrației, a spus că au fost luate măsuri pentru igienizarea mijloacelor de transport, dar și a sălilor de apel.

Vizualizări: 8,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: