Miner: Înotăm prin noroaie și sindicaliștilor le pasă de ei

Vremea din ultimele zile a îngreunat și mai mult misiunea minerilor. Oamenii sunt nevoiți să înoate de-a dreptul prin noroaiele din carierele de cărbune. Aceștia le atrag atenția liderilor de sindicat că nu se zbat pentru problemele reale ale salariaților.

„Noi înotăm prin noroaie și sindicaliștilor le pasă doar de ei”, a fost afirmația unui miner.

Sindicalistul Gabriel Căldărușe, liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, a reacționat și a ținut să sublinieze că se fac eforturi și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă din cariere, dar nu se pot face prea curând.

Asta și din cauza faptului că nici nu se lucrează ca la carte în cariere. “Nici nu vă puteți imagina cum e în cariere. Sunt condiții extraordinar de dificile. Drumurile nu vor putea fi făcute decât atunci când ai trepte de lucru, nu fugi dintr-o parte în alta cu utilajele ca să mai prinzi un colț. Abia peste un an, doi, se va putea face ceva, dar trebuie să fie și resurse”, a spus Căldărușe, la Impact TV.

Problema noroaielor care apar în cariere după fiecare ploaie nu este una nouă nici pentru angajații care se chinuiesc să ajungă la locul de muncă și nici pentru liderii lor de sindicat ori pentru conducerea companiei. Dar până acum oamenii se plâng că au primit doar scuze, promisiuni și echipamente cu întârzieri mari.

Galerie foto




Vizualizări: 3,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: