Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minerii au renunţat la proteste. Ce li s-a promis!

Circa 200 de angajaţi de la Complexul Energetic Oltenia au protestat şi ieri în Piaţa Prefecturii, unde se află sediul Diviziei Miniere. O delegaţie a lor a fost invitată la o discuţie la prefect, unde au fost şi doi membri ai Directoratului CE Oltenia, Aurel Medinţu şi Daniel Antonie. În urma discuţiilor, minerii au decis întreruperea protestului, deşi aveau autorizaţie de pichetare până vineri. „A fost o discuţie care trebuia să aibă loc acum un an. Este prima discuţie mai serioasă la care au participat şi doi membri din Directorat. Vom sista protestele, sper să se ţină de promisiune şi salariaţii să nu mai fie hărţuiţi. Au promis că nu vor rectifica bugetul pe minus la partea care priveşte fondul de salarizare”, a explicat Dan Pîrvulescu, vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale Mine Energie.

„Actul adiţional nu s-a negociat, s-au pierdut bani la salariu. Acest manager conducere autoritar, discreţionar, drepturile sindicatelor sunt călcate în picioare, el nu cunoaşte legea şi nu respectă legea, avem speranţa că cineva va auzi de această pichetare şi va lua măsuri cu acest individ“, a declarat şi sindicalistul Corneliu Gîrjoabă, prezent la protest, dar înainte de discuţia moderată de prefect. (M.B.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: