Minerul proxenet, enervat de declaraţiile fetelor exploatate

De o zi lungă a avut parte ieri fostul lăcătuş de la Roşiuţa, Aristică Bejinaru, trimis în judecată pentru proxenetism, el trebuind să stea în sala de judecată de la Tribunalul Gorj mai toată ziua. În prima parte a zilei a urmărit alte procese aflate pe lista completului care va pronunţa un verdict în cazul său, iar apoi a trebuit să îşi stăpânească nervii la declaraţiile fetelor audiate pentru că erau sclavele sexuale ale acestuia, printre cele care au depus mărturie fiind şi o mehedinţeancă, mamă a trei copii, care spera la un moment dat să se mărite cu proxenetul, ulterior ajungând să se culce cu alţi bărbaţi trimişi de Bejinaru la ea.

Delia Georgeta Stoiceanu este din Corcova, mehedinţeanca fiind trimisă în judecată şi inculpată în dosarul de proxenetism şi trafic de persoane, inclusiv de minori, în care cap de afiş au fost până acum Aristică Benoni Bejinaru şi Muja Casian Bejat. Femeia a fost anchetată în stare de libertate şi de abia acum a reuşit să ajungă la Tribunal pentru a fi audiată, judecătorul de caz chiar întrebând ieri de ce a lipsit de la termenele anterioare, inculpata riscând mult, date fiind acuzaţiile care îi sunt aduse. Ea a fost acum audiată şi, timp de mai bine de o oră, a povestit cum l-a cunoscut pe Bejinaru, cum a ajuns să aibă relaţii intime cu Bejat, dar şi cu alţi indivizi, dar şi cum nu îşi mai amintea unele detalii care îl scăpau de unele acuzaţii pe fostul ei „iubit”, femeia fiind chestionată îndelung tocmai pentru a lămuri toate aspectele.

Relaţia lui Stoiceanu cu Bejinaru a început pe Facebook, ea fiind convinsă la început că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior şi că şi-a găsit un bărbat cu care să îşi facă un rost în viaţă. Bejinaru le spunea cam tuturor fetelor pe care le implica în reţeaua sa de proxenetism că doreşte să le ia de nevastă, el fiind, de fapt, căsătorit cu acte în regulă, lucru pe care tinerele nu îl ştiau. Stoiceanu şi-a dat seama că acesta urmărea altceva şi aşa a ajuns să îi facă cunoştinţă lui Bejinaru cu o amică de-a sa, şi ea mama unui copil minor, dispusă să facă „orice” pentru a câştiga un ban, şi aceasta trăgând speranţe că va fi luată de nevastă.

Sex contra transport

Mehedinţeanca a povestit ieri cum proxenetul de la Roşiuţa îi trimitea câte un „prieten” sau îi dădea întâlnire cu aceştia pentru a se culca cu ei, femeia spunând că nu a primit bani. Cu Muja Casian Bejat a ajuns să aibă relaţii intime după ce acesta a dus-o cu maşina de la Motru la ea acasă, la plecarea de la Bejinaru acesta spunându-i că trebuie să îi plătească într-un „fel” drumul, că doar prietenul său nu merge gratis cu maşina. Ulterior, Bejat a fost pus şi el sub acuzare pentru implicare în reţeaua lui Bejinaru, „preţul” cerut pentru drumul cu maşina până la Corcova costându-l acum libertatea.

Mehedințeanca a mai spus că ea nu a dorit să se implice în activităţi de prostituţie, deşi s-a culcat cu mai mulţi bărbaţi, printre numele pe care aceasta le-a înşirat în faţa instanţei regăsindu-se şi cel al unui profesor din Motru, Gheorghe Papuc, audiat şi el la un termen anterior ca martor în acest dosar. La vremea respectivă bărbatul menţiona că nu i-a cerut niciodată femei lui Bejinaru, pe motiv că „un om inteligent nu are nevoie să ceară femei”. Din boxa acuzaţilor Aristică Benoni Bejinaru s-a enervat pe declaraţiile făcute de fosta sa parteneră de sex, încercând să convingă instanţa şi pe femeie că totul a fost „de plăcere”. El a spus că acasă la Stoiceanu făcea grătare împreună cu alţi prieteni şi că era firesc să aibă relaţii intime cu aceasta, Bejinaru dându-şi ochii peste cap de mai multe ori pe parcursul audierilor, semn că nu era de acord cu cele spuse la adresa sa. El şi cu Bejat sunt în arest preventiv din vara anului trecut, de când au fost prinşi în flagrant de procurorii DIICOT Târgu Jiu, fiind acuzaţi că au obligat mai multe tinere, inclusiv minore, să se prostitueze pe litoral sau în cluburi din străinătate.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: