Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mingote, la înălţime !

Omul meciului la Cluj a fost Pedro Mingote. Portarul pandurilor a prins o zi mare. Mai întâi a parat penalty-ul executat de Dinu pentru ca în repriza a doua să-i stopeze pe ardeleni în câteva situaţii clare de gol. „Mingote şi-a făcut datoria, a apărat foarte bine şi merită felicitările noastre. Băieţii noştri au muncit foarte mult pentru acest punct, am avut multe absenţe. În aceste condiţii suntem mulţumiţi că nu am pierdut la Cluj. E important pentru moralul jucătorilor pentru că urmează partida de pe teren propriu cu Gaz Metan”, mai spune Pîrvulescu.

98 – de meciuri are Mingote în liga 1 la Pandurii. Portughezul de 32 de ani a sosit la Tg-Jiu în ianuarie 2008 de la Lousada, liga a II-a portugheză

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: