Mini-interviu: ANI a început o vânătoare de oameni politici

Marius Vlaicu a avut un discurs tipic mai degrabă politicienilor din opoziţie, atunci când a comentat decizia Agenţiei Naţionale pentru Integritate, care l-a declarat incompatibil. Preşedintele UNPR Gorj a declarat pentru Radio Infinit că „ANI a început o vânătoare a oamenilor politici care vor să facă ceva pentru semenii lor”.

De ce consideraţi incorectă decizia ANI, prin care aţi fost declarat incompatibil?

Am participat într-adevăr la un concurs pentru postul de consilier la Ministerul Educaţiei, dar nu am lucrat nicio secundă, nu am fost remunerat, mi-am cerut din primul moment concediu fără plată şi suspendare din funcţia publică.

Concret, cu ce vă afectează decizia ANI?

Din informaţiile pe care le deţin, am interdicţia de a ocupa timp de trei ani funcţii de demnitate publică. Sigur, nici nu mă mai interesează să ocup o astfel de funcţie. Dar mă deranjează atitudinea ANI, care a început o vânătoare împotriva oamenilor politici care încearcă să facă ceva pentru semenii lor.

O vânătoare de oameni politici?

Sigur că da. Aşa zic eu în momentul de faţă.

Se tem anumiţi oameni de dumneavoastră?

Probabil că da, probabil că da. Probabil că au ştiut acest lucru, cu concursul, şi s-au apucat să caute ce am făcut eu la Ministerul Educaţiei. Să caute în trecutul meu să găsească ceva.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: