Mini-interviu cu Severus Militaru: PDL ar trebui să-l curteze pe Cârciumaru

„Dacă Florin Cârciumaru ar fi racolat de PDL sau UNPR, judeţul Gorj şi-ar schimba culoarea politică”, a spus deputatul democrat-liberal Severus Militaru într-un interviu la Radio Infinit. Militaru a mai spus că strategia pedeliştilor este aproape gata, până în octombrie lucrurile fiind foarte clare în privinţa candidaţilor.

PSD spune că UNPR este un partid care are drept menire să ia primarii de la alte partide. Cum comentaţi?

Şi dacă ar fi aşa care ar fi problema- Este strategie politică, ceea ce ei nu au. Este ceea ce preşedintele Băsescu şi actualii conducători ai PDL au o strategie de modernizare a României.

Există varianta cu Florin Cârciumaru la UNPR?

Nu ştiu despre asta. Dacă ar fi dl Cârciumaru racolat la PDL, la PNL sau chiar la UNPR eu cred că am reuşi să schimbăm culoarea politică a judeţului. Cârciumaru are o popularitate extraordinară. Dacă te duci în judeţ şi întrebi de parlamentarul Militaru nu ştie lumea, dar de Cârciumaru ştie. Pe mine mă ştie lumea doar în colegiul meu pentru că acolo am activitate.

Aţi încercat să-l aduceţi la PDL?

Este greu să vină domnul Cârciumaru la PDL. De curtat ar trebui curtat, dacă mă întrebaţi pe mine.

Aţi stabilit candidaţi, strategii…?

În maxim 2 săptămâni avem finalizate toate acţiunile premergătoare acestor sondaje pe care trebuie să le facem, să ştim exact pe cine sondăm, care vor fi candidaţii. Deci, cel târziu la 1 octombrie vom ştii candidaţii cu care vom merge. Poate cu mici excepţii, unde vom reuşi să racolăm primari sau poate vom avea candidaţi din partea USL, care aşa cum am spus s-ar supăra din diverse motive şi care vor să vină către noi şi poate sunt mai buni decât ce avem noi. Lucrurile încep să fie pe făgaşul normal.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: