Mini-interviu: Rotaru, demisionar pentru încă o săptămână

Marian Rotaru îşi va retrage demisia din funcţia vicepreşedinte PSD Gorj, în urma discuţiilor purtate cu Claudiu Teodorescu, consilierul lui Victor Ponta. De asemenea primarul comunei Leleşti spune că s-au rezolvat neînţelegerile dintre el şi Florin Cârciumaru, conflictul fiind mediat chiar de şefii politici de la nivel central. Cu toate acestea, Rotaru îşi va retrage demisia săptămâna viitoare.

V-aţi întâlnit cu Victor Ponta?

Deocamdată nu m-am întâlnit cu Victor Ponta însă am discutat prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Claudiu Teodorescu. Domnul Victor Ponta cunoaştea nemulţumirile mele şi a luat legătura cu primarul Florin Cârciumaru. Urmează să ajung la Bucureşti pentru a avea o întâlnire cu doamna Elena Udrea referitor la două proiecte de alimentare cu apă a comunei Leleşti şi poate voi avea o întrevedere cu Victor Ponta. În prezent, cred că lucrurile au fost deja lămurite.

Aţi discutat cu conducerea organizaţiei de la Gorj?

În urmă cu câteva minute m-am întâlnit cu primarul Florin Cârciumaru. Lucrurile s-au îndreptat şi am ajuns la un consens. Toate problemele dintre noi au apărut ca urmare a lipsei de comunicare. De multe ori reprezentanţii partidului au fost invitaţi la activităţile comunei Leleşti şi nu au reuşit să ajungă. De acum încolo cred că nu voi mai fi marginalizat, iar treburile vor intra pe un făgaş normal.

Deci vă veţi retrage demisia?

Îmi voi retrage demisia săptămâna viitoare după ce voi veni de la Bucureşti. Sper ca şefii politici să-şi respecte promisiunile şi să ne respectăm unii pe alţi.

Veţi candida la parlamentare?

Nu m-am gândit să candidez la parlamentare, însă în mod sigur voi candida pentru un alt mandat de primar. Cred că tot din partea aceleaşi formaţiuni politice. 

  

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: