Ministrul Economiei, Ion Ariton, aşteptat la Gorj

Noul ministru al economiei se ţine de promisiune! El continuă proiectele începute de predecesorul său, Adriean Videanu. Ion Ariton vine la Târgu Jiu iar scopul vizitei îl reprezintă înfiinţarea companiei Electra. Ministrul Ariton ar putea ajunge la Târgu Jiu sâmbătă, 23 octombrie.

Ministrul Economiei, Ion Ariton, este aşteptat pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte înfiinţarea companiei Electra. El vine la Târgu Jiu la invitaţia sindicaliştilor din minerit şi energie. „Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, s-a întâlnit la începutul acestei luni la Bucureşti cu noul ministru al economiei, Ion Ariton, unde au discutat despre înfiinţarea companiei Electra. În urma acestei discuţii s-a făcut o invitaţie din partea sindicatelor iar Ion Ariton va veni la Târgu Jiu în perioada următoare, nu ştim exact când. Scopul vizitei îl reprezintă compania Electra, tot ce mai trebuie făcut pentru ca până în iarnă să funcţioneze”, a precizat liderul sindical Viorel Temelescu.

În ceea ce priveşte procedura de înfiinţare a companiei Electra, aceasta a intrat în linie dreaptă acum două săptămâni, când Guvernul a adoptat legislaţia necesară. Singurele probleme care mai trebuie puse la punct sunt legate de forma de organizare a activităţii în cadrul companiei şi de negocierea viitorului contract colectiv de muncă unic în companie.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: